Sök på webbplatsen


Talangtävling

I år var det egentligen Gimos tur att arrangera UKM i Östhammars kommun, förra veckan fick vi veta att UKM inte kommer att hållas i kommunen i år så då bestämde vi oss för att göra en egen talangtävling. Vi är en projektgrupp på 10 personer och det är vi som kommer att delta i projektet. Dessutom kommer vi att försöka göra något samarbete med ungdomar som går stylist linje som kan få styla deltagarna i tävlingen, vi tänker också samarbeta med en ung fotograf.
Vi tänker annonsera om den här talangtävlingen i hela kommunen, vem som helst som vill ställa ut sina verk eller göra en uppvisning ifrån en scen får delta. Vi kommer ha max 20 deltagare, först till kvarn vid anmälning gäller! Man får anmäla sig själv eller i grupp, åldersgränsen för att delta är ungdomar födda 1996-1992.

Vinnaren kommer att utses av en jury bestående av både vuxna och ungdomar. Vi kommer att ha en första pris för de som visar upp någonting ifrån scen och ett första pris för en som har ställt ut något verk. Sen kommer det också att bli ett andra och ett tredje pris. Vi har gjort ett samarbete med Östhammars musikvecka och vinnaren från ”scendelen” kommer att få uppträda där (första veckan i juli). Vi tänker även samarbeta med något museum eller något evenemang eller liknande som kan låta vinnaren i utställningsdelen få ställa ut där!

 

Beslutsmotivering: "Projektet kommer att leda till ökat medinflytande bland ungdomarna över ett arrangemang som man sett fram emot länge. Att ta initiativ till att ansvara för ett eget arrangemang som kommunen inte genomför är riktigt inspirerande och vi ser fram emot en spännande tävling" Projektet får bifall på sökt summa."

Projektinformation

Projektperiod:
2011-12-01 - 2012-05-31
Diarienummer:
2011-11
Projektstatus:
Pågående
Axel:
3
Geografiskt område:
Östhammars kommun
Projektägare:
Kontaktpersoner:
Budget:
20 000 kronor
Beviljat stöd:

Mål