Sök på webbplatsen


Mario Kart Live

Vi ska göra ett verklighetens Mario Kart fast med trampbilar. Det är Mario och Luigi som ska tävla 

om Prinsessan Peachs hand. Den som vinner hela turneringen kommer att få Prinsessan Peach (gosedjur).

Tanken är att vi kommer att hålla i fyra deltävlingar och en final. Två av deltävlingarna och finalen hålls under Storcon, och en på Birdie, och en på Fett mé Kärlek. Utöver det kommer folk också få  köra race utan tävlan. När Storcon är över, kommer vi att kunna fortsätta hålla i tävlingar och öppet lopp på andra konvent och mässor. Och tanken är att turneringen kommer att återkomma på Storcon varje år.Vi kommer att bygga en racebana med hjälp av saker vi fått från Bergsala (pappfigurer) och sådant vi enkelt kan göra själva.


Vår målgrupp är konventsbesökare under Storcon och ungdomar i övrigt. Målet är att skapa en  bestående tävling under Storcon, och att ha ett event som vi kan köra på andra konvent och mässor, för att marknadsföra Storcon och ha kul.

Projektet bifalles med motveringen att det är roligt och nytänkande projekt som har möjlighet att locka nya unga att besöka Storvreta och de ungdomsaktiviteter som sker i samband med populärkulturkonventet Storcon. Ungdomsgruppen tycker att projektet har en bra struktur och planering och ser gärna att projektet blir en återkommande aktivitet i Storvreta. 

Projektinformation

Projektperiod:
2014-03-06 - 2014-07-09
Diarienummer:
202-2039
Projektstatus:
Pågående
Axel:
3
Geografiskt område:
Uppsala kommun
Projektägare:
Föreningen Storcon
Kontaktpersoner:
  • Se informationstext om projektet
Budget:
Beviljat stöd:
20 000

Mål