Sök på webbplatsen


Bygdecheck - Skyttorpsdan

Projektets syfte är att visa bygden, företagsamheten, föreningsliv mm och att ge tillfälle att bygga nätverk med nya Skyttorpare/inbodda Skyttorpare/presumptiva Skyttorpare. Deltar gör företag, hantverkare, knallare, skolklasser, förskoleverksamhet, dagmammor, entreprenörer, exploateringsföretag, mäklare, pensionärsförening, ideella organisationer, räddningstjänsten, polis, m fl. Projektet får ersättning för marknadsföring och medfinansieras med ideell arbetstid.

Kontakt: Susanne Andersson, 0708-884267, skyttorpsdan@gmail.com

 

Från bloggen:

I lördags var det så äntligen dags efter flera månaders planerande och fixande. Vi hade nått fram till en stor publik. Vi tackar alla som trodde på oss och arrangemanget. Vädrets makter var med oss och alla var på topp.

Det känns som vi lyckades sammansvetsa Skyttorpsborna samt bjuda in till lite folkliv på bygden så även utomstående fick se vad vi har att ge. Kul att så många valde att åka från Uppsala ut till Skyttorp fast än det var fullt med aktiviteter på stan.

Stor uppslutning av glada människor.

Ett stort tack till er alla som besökte oss. Nu laddar vi i Skyttorpsdan kommittén upp oss för att ta tag i nästa projekt, feedback o återspegling. Väl mött o vi ses på nästa arrangemang

 

Projektinformation

Projektperiod:
2010-05-24 - 2010-12-31
Diarienummer:
LUB-2009-004-04
Projektstatus:
Pågående
Axel:
3
Geografiskt område:
Uppsala kommun
Projektägare:
Kommittéen för Skyttorpsdan – Stödjs av Skyttorps IF
Kontaktpersoner:
  • Se informationstext om projektet
Budget:
Beviljat stöd:
15 000 kronor

Mål